Citizen K op Oerol

Hoera, Citizen K staat eind oktober op Oerol! Van 23 – 25 oktober barst het theater -en kunstfestival in aangepaste vorm los op Terschelling.

De organisatie schrijft op hun site “We waren toch al van plan vaker van ons te laten horen, maar in dit corona-tijdperk wordt de noodzaak nog meer gevoeld. We zoeken verder naar nieuwe creatieve vormen voor de noodzakelijke verbinding tussen kunsten en publiek. Naast een live programma blijft een digitale versie in de lucht zodat wereldwijd mee kan worden gedaan.”

Om het publiek op Terschelling goed te stroomlijnen maakt de organisatie gebruik van vaste routes voor vaste groepen. De routes zijn multidisciplinair, en tonen werk van een diverse groep makers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met de kunst van het activisme.

De fysieke routes zijn op West-Terschelling (lopend), en van Midden tot Oost-Terschelling (georganiseerd busvervoer). Tevens is er een digitale route.

Buiten de routes is een klein contextprogramma te zien en te beluisteren.

Supertrots dat we van de partij mogen zijn tijdens het live programma!

Op donderdag 1 oktober om 12.00 uur start de kaartverkoop voor Oerol Upcoming – Do I Move You. Je kunt tickets kopen voor twee fysieke routes op Terschelling: Soul Salon en Songs of Change. Daarnaast kun je – onbeperkt – tickets kopen voor de digitale route Het Imaginaire Eiland. Houd deze site in de gaten voor verder informatie of kijk op Oerol.nl

Meer nieuws