SADETTIN K zoekt productieleider

SADETTIN K zoekt voor de aankomende voorstelling Show me the money, en hopelijk ook voor de voorstellingen daarna, een PRODUCTIELEIDER (m/v/x). De repetities zijn van 25-10-2021 t/m 22-2-2022, en er is in die periode ongeveer twee maanden fulltime werk aan het project voor de productieleider.

ORGANISATIE
De Stichting Trouble Man is in 2010 opgericht om de voorstellingen van Sadettin Kırmızıyüz te produceren. Vanaf theaterseizoen 2020-2021 presenteert Sadettin Kırmızıyüz zijn voorstellingen onder de naam SADETTIN K.

Sadettin Kırmızıyüz is een hedendaagse verteller die – met humor en zelfrelativering – het maatschappelijke combineert met het persoonlijke. Hij maakte naam met voorstellingen over zijn familie rond thema’s als identiteit, migratie en integratie. Met zijn voorstellingen doorbreekt Sadettin de kaders van onze vastgeroeste denkpatronen.

TAKEN
Onze productieleider heeft overzicht over het proces, weet hoe de vlag er bij iedereen bij hangt, ziet problemen eerder aankomen dan de rest en lost ze vaak op voordat iemand er erg in heeft. Je kan goed omgaan met verschillende karakters en manieren van werken, plant de productievergaderingen en zit deze voor, en bent, onder eindverantwoordelijkheid van de artistiek en zakelijk leider, de eerst aangewezene om de productie van de voorstelling te faciliteren. Van repetitieruimte tot tourplanning, van montageplanning tot budgetbewaking: jij gaat erover.

WIJ BIEDEN
Wij bieden: een prettige, veilige en inspirerende werkplek, waar professionals werken aan het maken van belangwekkend theater. Betaling in dienst of als ZZP’er op basis van de CAO Toneel en Dans met expliciete aandacht voor zowel Fair Pay als Fair Practice.

CONTACTGEGEVENS
Stuur een introductie van jezelf, je motivatie en je CV voor 24 september naar nieuweproductieleider@sadettink.nl

Meer nieuws

Annuleringen ivm COVID-19

Lief publiek, in het kader van de maatregelen om het COVID-19 virus in te dammen kunnen we jullie helaas tot 1 juni 2020 niet verwelkomen bij onze voorstelling DOPE. Bezoekers…

lees verder ▸

Sadettin over Citizen K.

Ricci Scheldwacht voelde Sadettin Kirmiziyüz aan de tand over Citizen K. De voorstelling gaat zaterdag 6 april in première in Theater aan het Spui in Den Haag.

Citizen K is een…

lees verder ▸

Research deel 2 begint

De gemeenteraadsverkiezingen zijn achter de rug, het formeren van verschillende colleges gaat beginnen. Zo ook de research voor Metropolis #2: Politiek. Een jaar lang volgt Sadettin de jonge, idealistische partijen die…

lees verder ▸