Zoek
Sluit dit zoekvak.

Team

Is This The Real Life
Sadettin Kırmızıyüz
Artistiek leider

Sadettin Kırmı­zıyüz

Sadettin Kırmızıyüz (Zutphen, 1982) studeert in 2007 als acteur af aan de Toneelacademie Maastricht. Na zijn afstuderen is hij werkzaam bij verschillende theatergezelschappen maar begint hij ook zijn eigen voorstellingen te spelen.

Sinds 2010 is hij artistiek leider van SADETTIN K (voorheen Trouble Man) en maakt hij onder die vlag voorstellingen. Het werk van Sadettin kenmerkt zich door een sterk autobiografisch en documentair karakter: hij put uit zijn persoonlijke leven en ervaringen om voorstellingen te maken waarin identiteit, migratie, discriminatie, politiek en de geschiedenis van zowel Nederland als de wereld een rol spelen en persoonlijke en universele thema’s zich met elkaar vermengen. Zijn voorstellingen zijn vaak verhalende monologen, veelal ondersteund door (live)muziek.

Bekijk hier de documentaire over Sadettin van regisseur Mijke de Jong. 

Marketing & Communicatie

Dieke van der Spek

Na twee universitaire studies en diverse banen in de marketing vond Dieke van der Spek het tijd om het heft in eigen hand te nemen en als freelancer aan de slag te gaan. Op 24 augustus 2009 heeft zij Ludieke Marketing & Communicatie opgericht. Door haar netwerk in de creatieve sector bestond haar portfolio al snel uit diverse culturele opdrachtgevers. Dieke is sinds 2013 verantwoordelijk voor de marketing & communicatie van Trouble Man.

Naast Trouble Man werkt zij onder meer voor Theater Rotterdam, Het Nationale Theater, Daria Bukvić, Another Kind of Blue en Festival Dag in de Branding.

Dieke van der Spek
Albert van Andel
Zakelijk leider

Albert van Andel

Albert van Andel studeerde in 2007 af als regisseur aan de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien werkt hij betaald als regisseur en producent, en onbetaald als vader en bouwer van dingen, van woonboten tot micro-electronica. In het theater werkte hij onder meer voor het Huis van Bourgondië, het Nationale Toneel, Vis à Vis en Theater Bellevue. In 2015 en 2018 maakte hij aan de Technische Universiteiten in respectievelijk Delft en Wageningen de multidisciplinaire grote zaalvoorstelling Getekend, over het universiteitsleven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Recent maakte hij de voorstelling Broeders op Festival Boulevard in Den Bosch, aangevuld met de drumrobot-technologie van Antiman die ook op Lowlands te zien was. Tevens produceert hij zijn eigen voorstellingen onder de vleugels van Stichting Motherlode, en is zakelijk leider van stichting Trouble Man.

Contact

info@sadettink.nl

Stichting Trouble Man
Rhôneweg 10
1043 AH Amsterdam

Socials
Nieuws­brief
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Scroll up