Lawrence in de klas

Vorig jaar maakten wij i.s.m. Marjolijn van Heemstra de voorstelling Lawrence of Arabia: 27 scènes die nog misten in de film. Wij nodigden docenten uit om de voorstelling te bezoeken en met ons in gesprek te gaan over het thema.

Nu is er de website www.lawrenceindeklas.nl: vol educatief materiaal over de Eerste Wereldoorlog in het Midden-Oosten en Lawrence of Arabia, voor leerlingen vanaf 15 jaar. Niet alleen voor wie de voorstelling gezien heeft, maar voor iedereen die het met zijn of haar leerlingen wil hebben over perspectief innemen, de Eerste Wereldoorlog en het Midden-Oosten toen en nu. En voor wie gewoon zelf zin heeft iets bij te leren natuurlijk.

Ga lekker aan de slag, we moeten toch zoveel mogelijk binnenblijven. Welkom!

Meer nieuws

Lockdown Jukebox

Goede muziek helpt altijd! Sadettin stelde een playlist met zijn favoriete lockdown nummers voor je samen op Spotify. Luister hier naar de SADETTIN K Lockdown Jukebox! 

Meer van dat? Volg ons…

lees verder ▸

Corona update

De theaters blijven tenminste t/m 2 maart 2021 gesloten. Dit betekent dat alle voorstellingen van Is this the Real Life die gepland stonden in deze periode geannuleerd zijn. Wij zijn…

lees verder ▸