57 / 100
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Nieuws — 1000+1 nacht

Bekijk de teaser van 1000+1 nacht

Vanaf oktober spelen we samen met de Toneelmakerij de nieuwe familievoorstelling 1000+1 nacht in theaters door het hele land. Met trots delen we nu alvast de mooie teaser met je.

Over de voorstelling
Layla ligt in het ziekenhuis. Ze slaapt, heel diep. Vader Ersin zit dag en nacht aan haar bed en vertelt haar de verhalen uit Duizend-en-een-nacht. Iedereen in het ziekenhuis luistert mee, van de hoofdarts tot de schoonmaker. In Layla’s fantasie komen de verhalen tot leven. Stoere krijgsters bewegen op het ritme van de hartslagmeter, djinns komen tevoorschijn uit een infuus. Terwijl de artsen druk om haar bed dansen, vliegen Layla en haar vader over woestijnen, dobberen ze langs onbewoonde eilanden en dwalen ze door sprookjessteden. Het ziekenhuis en de fantasiewereld lopen steeds meer door elkaar. Wat zeker is: zonder de deskundigheid van de artsen zal Layla niet beter worden, maar zonder de liefdevolle verhalen van haar vader ook niet.

Praktische info
try-outs 20, 21 oktober 2023 19:00 uur & première 22 oktober 2023 14:30 uur Internationaal Theater Amsterdam, landelijke tournee t/m 7 januari 2024. Koop nu kaarten. 

Share the love
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact

info@sadettink.nl

Stichting Trouble Man
Rhôneweg 10
1043 AH Amsterdam

Socials
Nieuws­brief
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Scroll up