38 / 100
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Nieuws — SADETTIN K

Nieuwe voorstelling Return of the King

Na het succes van CITIZEN K en Somedaymyprincewill.com werken meesterverteller Sadettin Kırmızıyüz en regisseur Casper Vandeputte opnieuw samen. Hun nieuwste voorstelling Return of the King gaat over de remigratie van de gepensioneerde vader van Sadettin.

Na vijftig jaar werken en wonen in Nederland stapte hij een paar maanden geleden op het vliegtuig naar Turkije, om daar de rest van zijn leven als koning te leven. Sadettin onderzoekt hoe het voor zijn vader is geweest om vijftig jaar te gast te zijn in Nederland. Met zijn kenmerkende humor, authenticiteit en relativering neemt Sadettin je mee op reis, zijn vader achterna. 

Sadettin Kırmızıyüz: “Mijn vader keek al heel lang uit naar zijn pensioen. Waar hij ook naar uitkeek was zijn verhuizing naar Turkije, een droom die hij pas de laatste paar jaren had. Toen hij me daar voor het eerst over vertelde, kon ik mijn oren niet geloven. Vroeger was mijn vader daar niet mee bezig, zijn toekomst en daarmee die van onze hele familie, lag in Nederland. Waarom is hij daar op teruggekomen? En waarom zit zijn vertrek mij zo dwars?

Return of the King gaat op 20 oktober 2024 in première in de Meervaart in Amsterdam en op tournee t/m 8 maart 2025.

Share the love
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact

info@sadettink.nl

Stichting Trouble Man
Rhôneweg 10
1043 AH Amsterdam

Socials
Nieuws­brief
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Scroll up