53 / 100
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Citizen K - TV opname NPO3
Nieuws — Citizen K

Behind the scenes tv opname NPo3

De afgelopen weken stortten we ons op de tv-bewerking van Citizen K. Waar de theaterversie werd geregisseerd door Casper Vandeputte nam nu Julius Ponten de regie voor deze versie op zich.

Het werd een spannende ontmoeting tussen theater en film, twee werelden die heel erg op elkaar lijken, maar tegelijk zo verschillend zijn. Met een ploeg van ongeveer twintig personen werd er gewerkt aan een nieuw decor, een nieuwe ‘mise en scene’ en vooral aan nieuwe shots, om de voorstelling zo getrouw mogelijk aan het bronmateriaal te kunnen vertalen naar het beeldscherm. Hussein al Khayat legde dit allemaal vast in een heuse making of. Hij volgde ons tijdens de repetities in Theater de Meervaart in Amsterdam en bij de opnames in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Hieronder alvast wat foto’s van Hussein, bewegend beeld volgt snel.

Citizen K. is op 14 mei om 23:00u op NPO3 te zien. Hou onze website en socials in de gaten voor meer nieuws en de making of video van de televisie bewerking van Citizen K.

Share the love
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact

info@sadettink.nl

Stichting Trouble Man
Rhôneweg 10
1043 AH Amsterdam

Socials
Nieuws­brief
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Scroll up