63 / 100
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nieuws — Sadettin k

Kind van het Licht komt terug

Vorig seizoen presenteerde Ferhat Kaplan binnen het makerstraject van SADETTIN K de persoonlijke monoloog Kind van het Licht. Goed nieuws: deze ontroerende voorstelling komt terug! Op 20 oktober speelde hij al een kort fragment op tv bij VPRO On Stage. Van december 2023 t/m februari 2024 is hij weer in de theaters te zien, o.a. tijdens de Winterparade in Amsterdam.

Ferhat in On Stage
Voor tv programma On Stage op NPO 2 nodigde zangeres Naaz haar favoriete Nederlandse muzikanten en kunstenaars uit. Ferhat was erbij en speelde een stukje uit Kind van het Licht. Bekijk het fragment hier terug (vanaf 17:43min).

Winterparade
Als onderdeel van de herneming speelt Ferhat zijn monoloog Kind van het Licht tijdens de Winterparade op 22, 23, 24 en 26 december in de Tolhuistuin in Amsterdam. De Winterparade wordt georganiseerd door het team achter ‘De Parade’, het enige rondreizende theaterfestival ter wereld. Met vier betoverende theatertenten en een gevarieerd programma van acteurs, dansers en muzikanten beleef je de Parade in een winterjasje. De kaartverkoop is gestart! Bestel hier.

Kind van het Licht is een productie van Ferhat Kaplan en SADETTIN K. Vanaf 8 december 2023 tourt hij door het land. Kijk hier voor speeldata en kaarten.

Share the love
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact

info@sadettink.nl

Stichting Trouble Man
Rhôneweg 10
1043 AH Amsterdam

Socials
Nieuws­brief
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Scroll up