76 / 100
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Citizen K
Nieuws — Citizen K

CITIZEN K in de klas

Met onze voorstellingen snijden we vaak thema’s aan die ook in het onderwijs dagelijks besproken worden. We vinden het belangrijk om vanuit SADETTIN K een bijdrage aan dit gesprek te leveren. Daarom ontwikkelen we bij de voorstelling CITIZEN K een interactieve leeromgeving waarin docenten maatschappijleer en filosofie aan de slag kunnen met vmbo-t, havo en vwo leerlingen vanaf de vierde klas.

Het programma staat los van een bezoek aan de voorstelling, dus je kunt het volgen en inzetten zonder naar het theater te komen. Het behandelt thema’s als cultuur, socialisatie, pluriforme/multiculturele samenleving, beeldvorming, stereotypering en discriminatie.

Meedenken of op de hoogte blijven

Op dit moment zijn we samen met docenten hard bezig met het maken van een pilot van deze interactieve leeromgeving. Wil je meedenken? Of op de hoogte gehouden worden van wanneer je deze op je eigen school kan gaan gebruiken? Mail naar anne@sadettink.nl.

Met je klas naar de voorstelling

Wil je met je klas naar CITIZEN K op festival Over het IJ (8-17 juli) of in het theater (tournee in het najaar van 2022)? Mail ook daarvoor naar anne@sadettink.nl. Het bezoeken van de voorstelling is geschikt voor mbo, en havo/vwo leerlingen vanaf de vierde klas. Als je naar het theater komt, krijg je automatisch toegang tot de interactieve leeromgeving.

Share the love
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact

info@sadettink.nl

Stichting Trouble Man
Rhôneweg 10
1043 AH Amsterdam

Socials
Nieuws­brief
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Scroll up