71 / 100
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nieuws — Sadettin k

Dag & Nacht krijgt tweede seizoen

Goed nieuws voor fans van de dramaserie Dag & nacht (van Kim van Kooten) die bij AVROTROS op NPO 1 te zien was. De serie krijgt een tweede seizoen.

Dag & nacht is geschreven door Kim van Kooten, Kim speelt in de serie ook de hoofdrol als Ella – hoofd van een verloskunde-afdeling. Sadettin speelt in Dag & nacht de rol van gynaecoloog Milad Durmaz.

Over zijn rol
Milad is Ella’s steunpilaar. Soms voelt hij zich een wandelende pinautomaat voor zijn dochters, maar Milad vindt het moeilijk om iets over hun uitgavenpatroon te zeggen.

Het grote geld bij een privékliniek lonkt, omdat daarmee het probleem zou worden opgelost. Dat zou wel betekenen dat hij zijn beste vriend op de afdeling moet verlaten.

Recent werd bekend dat Kim van Kooten voor de rol van Ella genomineerd voor de Televizier-Ring Acteur 2023. Wanneer het tweede seizoen op de televisie te zien zal zijn is nog niet bekend, wel dat de serie op een andere afdeling afspeelt. Maar dokter Durmaz komt zeker terug! Tot die tijd kun je de serie streamen via npostart.

De cast van Dag & nacht:
De cast van Dag & nacht bestaat uit Kim van Kooten (Ella), Benja Bruijning (Jerry), Gijs Naber (Michael), Raymonde de Kuyper (Vivi), Bianca Krijgsman (Trui), Maartje Remmers (Louise), Sadettin Kirmiziyüz (Milad), Daniel Cornelissen (Willem), Frieda Barnhard (Tina), Koen de Bouw (Jacob), Jesse Mensah (Frederik) en Esther Scheldwacht (Maria).

Share the love
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact

info@sadettink.nl

Stichting Trouble Man
Rhôneweg 10
1043 AH Amsterdam

Socials
Nieuws­brief
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Scroll up