Nieuws — Sadettin k

Sadettin in nieuwe serie Kim van Kooten

Vanaf 12 april is Sadettin te zien in de nieuwe dramaserie Dag & nacht (van Kim van Kooten) bij AVROTROS op NPO 1. De serie draait om klinisch verloskundige Ella (Kim van Kooten) die hoofd is van de afdeling verloskunde.

Iedere dag begeleiden zij en haar collega’s de meest uiteenlopende bevallingen. Hierbij gaan pijn en extase hand in hand. Sadettin vertolkt de rol van de gynaecoloog Milad die niet ongevoelig blijkt voor de lokroep van een goed betalende privékliniek, terwijl hij verscheurd wordt tussen een groot gevoel van loyaliteit naar Ella en de afdeling.

De cast van Dag & nacht:
De cast van Dag & nacht bestaat uit Kim van Kooten (Ella), Benja Bruijning (Jerry), Gijs Naber (Michael), Raymonde de Kuyper (Vivi), Bianca Krijgsman (Trui), Maartje Remmers (Louise), Sadettin Kirmiziyüz (Milad), Daniel Cornelissen (Willem), Frieda Barnhard (Tina), Koen de Bouw (Jacob), Jesse Mensah (Frederik) en Esther Scheldwacht (Maria).

Dag & nacht is vanaf woensdag 12 april om 20.35 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1 en vanaf dan ook in zijn geheel via NPO Plus.

Share the love
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact

info@sadettink.nl

Stichting Trouble Man
Rhôneweg 10
1043 AH Amsterdam

Socials
Nieuws­brief
Scroll up