65 / 100
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nieuws — Sadettin k

Bekijk de teaser van MONUMENTAAL

Vanaf 7 februari staat Sadettin in het theater met de voorstelling MONUMENTAAL. Na twee jaar eindelijk weer een première. Ben je benieuwd waar de voorstelling over gaat? Sadettin praat je bij in deze video.

Over de voorstelling
Welk Monument laat je je kinderen na? Het Monument dat je van je ouders kreeg? Sadettin is vader van drie kinderen. Net als zijn ouders, beiden Turkse arbeidsmigranten, heeft hij twee zoons en een dochter. Welke lessen die hij van zijn ouders heeft geleerd geeft hij door aan zijn kinderen? En wat als die lessen niet goed genoeg blijken om de harde klappen die het leven uitdeelt op te vangen? Of als dat wat je van je ouders hebt geleerd een ondraaglijk zware last blijkt te zijn? Kun je dat wel nalaten?

Sadettin: “Doordat mijn jongste kind na zijn geboorte veel speciale zorg nodig had, stond mijn wereld het afgelopen jaar op z’n kop. Ik heb altijd geleerd dat mijn leven volgens een bepaald plan verloopt. Maar hoe kan zoiets heftigs nu voorbestemd zijn? De lessen die ik van mijn ouders leerde, bleken voor mij niet meer op te gaan. Maar wat dan wel? Wat geef ik mijn kinderen mee? In mijn nieuwe voorstelling ga ik daar naar op zoek.”

MONUMENTAAL speelt van 7 februari t/m 15 april door het hele land. Bekijk de speellijst voor een voorstelling bij jou in de buurt. 

Share the love
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact

info@sadettink.nl

Stichting Trouble Man
Rhôneweg 10
1043 AH Amsterdam

Socials
Nieuws­brief
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Scroll up